Cases       Over        Team        Contact


Ga jij voor die

PR8BAAN BIJ KR8WERK?


Kr8werk heeft als doel merken en bedrijven te laten groeien. En dat lukt aardig, met als gevolg dat we zelf ook groeien. We zijn nu op een punt dat onze creatieven al het geregel om de opdrachten heen er eigenlijk niet bij kunnen hebben. Daarom hebben we jou nodig: de PROJECTMANAGER die net zo ambitieus, nieuwsgierig, zelfstandig, oplossingsgericht en gezellig is als wij.


Wat staat je als projectmanager bij Kr8werk te wachten?
Geen dag zal hetzelfde zijn, met al die verschillende klanten en projecten. Productintroducties, campagnes, websites, huisstijlen, branding en noem maar op. Online en offline; we denken niet in middelen maar in oplossingen. Jij neemt de lead en zorgt ervoor dat het project van offerte tot oplevering soepel loopt. Je bewaakt het budget, maakt de planning en onderhoudt het klantcontact. Je maakt offertes, brieft copywriters, vormgevers en fotografen én beoordeelt de kwaliteit van de output.


De details:
Aangezien je de eerste projectmanager binnen Kr8werk bent, is relevante werkervaring wel een voorwaarde. Net als een afgeronde HBO-opleiding. Verder hebben we het liefst dat je full time komt werken. Projecten organiseren, plannen en beheren we met
Gripp, Asana en Slack. Salaris is marktconform, afhankelijk
van leeftijd, ervaring en profiel.

Zin in deze baan?
Stuur je sollicitatie voor 6 september naar:

ikwildieplek@kr8werk.nl

Wil je meer over deze baan weten?
Bel even met Ronald 06 – 18 46 62 96


Kennis maken? Bel ons: 058 - 700 97 29                    

︎     ︎    ︎