Cases       Over        Team        Contact


Branding voor hotel & grand café 

Post-Plaza 


Klant - Post-Plaza
Project - Branding voor hotel & grand café
Opgeleverd - Visual identity and BrandingPost-Plaza Hotel & Grand Café. Een prachtige plek in het centrum van Leeuwarden, waar gasten slapen, eten, werken, drinken en genieten van het historische decor. De huiskamer van Leeuwarden (van Friesland) waar alles klopt en dingen vanzelf lijken te gaan. In de nieuwe huisstijl voor Post-Plaza zoeken we verbinding tussen het verleden en het heden. Tussen de historische locatie en moderne inrichting. Verbinding tussen de vroegere bestemming - het postkantoor, de postbode - en de hedendaagse functie van Post-Plaza. 
Hoe maak je een visuele identiteit voor een hotel? Begin bij het stellen van de juiste vragen.
Voor we zijn gestart met de ontwikkeling van de visuele identiteit, zijn we eerst gaan kijken in het oude postkantoor. De sfeer proeven, kijken naar oude elementen, naar de uitstraling van de unieke locatie. Met steeds in het achter- hoofd de briefing.

Wat is de opdracht, waar moet de visuele identiteit aan voldoen, wat kunnen we gaan gebruiken? Wat zijn de uitgangspunten. Welke elementen springen in het oog en hoe kunnen we daar een moderne twist aan geven. Het werd een ode aan de postbode.

“Een ode aan  
de postbode”
De historische waarde van het oude postkantoor mocht niet verloren gaan. De postbode moest een duidelijke rol krijgen in het visuele verhaal. In fotografie en in design zie je steeds elementen terugkomen.
Annelies Douwstra
Post-Plaza
“Kr8werk heeft op een bijzondere manier het verhaal verteld van Post-Plaza. Ze hebben hierbij overal over nagedacht. Van logo tot aan elk middel die je kan bedenken.Strategie


Merk Strategie
Content Strategie
Communicatie StrategieDesign


Art Direction
Visueel Design
Copy


Creative Copywriting


Heb jij ook een project waar wij onze tanden in kunnen zetten? Of wil je meer weten over deze case? Mail of bel met Ronald ︎

Kennis maken? Bel ons: 058 - 700 97 29                    

︎     ︎    ︎