Cases       Over        Team        Contact

Een creatief bureau in een digitale wereld, klaar om merken en bedrijven vooruit te helpen


Door hun ambities waar te maken met marketing en communicatie

Online en offline, fysiek en digitaal. Zo helpen we bijvoorbeeld Post-plaza, Hooghoudt, Ziengs en andere merken hun ambitie waar te maken. We kijken niet naar middelen, maar naar oplossingen.
Oplossingen die over alle middelen en doelgroepen heen toepasbaar zijn. Altijd sprankelend, spraakmakend, verrassend en waar nodig op het randje. Ons motto luidt dan ook niet voor niets:“Never give up. And
never be ordinary!”
Dat betekent overigens niet dat het altijd maar extreem, out-of-the-box of ‘lekker gek’ moet zijn. Voor ons betekent het vooral net even verder kijken dan de spreekwoordelijke neus lang is. Niet te snel tevreden zijn en niet alles maar klakkeloos voor waar aannemen. Al is het ‘probleem’ nog zo groot, er is altijd een oplossing. Dat we die oplossing vinden is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Wil jij jouw bedrijf ook
laten groeien? Neem contact op ︎︎SterkeMerkenModel©

Om merken en bedrijven echt te laten groeien, hebben we ons inmiddels - bewezen – SterkeMerkenModel© ontwikkeld. Een handig model waarbij ieder onderdeel binnen de communicatie met elkaar in verbinding staat. Want wie je bent, vertaal je in alles wat je doet. Voldeed vroeger een logo, een advertentie en een poster. Tegenwoordig gaat het om de totaalbeleving. En dat is waar wij ook jouw merk of bedrijf graag bij helpen.

Dit is wat wij doen

Strategie
Campagne
Concept & Creatie
Webdesign UI & UX
Data & Analytics
Socialmedia
Branded Content
Vormgeving
Branding

Heb jij ook een project waar wij onze tanden in kunnen zetten? Of wil je meer weten over kr8werk? Bel met Ronald ︎︎


Kennis maken? Bel ons: 058 - 700 97 29                    

︎     ︎    ︎