Cases       Over        Team        Contact

Kr8werk is op zoek naar een:

Designer met creatieve geest Iedere dag werken we vol enthousiasme en een gezonde portie gedrevenheid voor onze klanten. Geen dag is hetzelfde en geen opdracht gelijk. Dat maakt ons vak ook zo mooi. We hebben maar één doel: merken en bedrijven laten groeien.
Weet jij met jouw talent opdrachten om te zetten in concrete beeldtaal. Weet jij hoe je met design het verhaal van onze klanten ook visueel kunt vertellen? En weet je klanten en collega's te inspireren. Dan hebben we een plek voor je.Wat je brengt:

︎ Nieuwsgierig karakter
︎ Ondernemende mentaliteit
︎ Schitterend portfolio
︎ Een grote drive voor ontwikkeling
︎ Gevoel voor design en concept
︎ Kennis van de Adobe programma’s

Wat je krijgt:

︎ Een passend salaris
︎ 24 - 32 uur per week
︎ Open en gezellig team
︎ Gezond en lekker eten
︎ Ruimte voor ontwikkeling


“Samen worden we het meest bevlogen en gedreven bureau van het noorden”

Samen ontwikkelen, iedere dag een beetje beter

Blijven leren, iedere dag opnieuw jezelf willen verbeteren. Dat is wat ons drijft en dat verwachten we ook van jou. Denk je in vorm, kleur en typografie en weet je opdrachtgevers en ons te verrassen. Dan hebben we een match. Heb je daarnaast een brede interesse in alles wat ons vak te bieden heeft en wil je jezelf ook op conceptueel vlak verbeteren. Dan trekken we graag samen met je op. Want door elkaar te stimuleren, uit te dagen en veel van elkaar te leren ontstaan de mooiste dingen. En daar worden niet alleen onze klanten beter van. Maar vooral wij en jij.

Dit is wie wij zijn:

We zijn een creatief bureau in een digitale wereld, klaar om merken en bedrijven vooruit te helpen. Dat is waar we het allemaal voor doen. De manier waarop is iedere keer anders. Online of offline. Het is een kwestie van de juiste oplossing vinden. Oplossingen die over alle middelen en doelgroepen heen toepasbaar zijn. Altijd sprankelend, spraakmakend en verrassend. Dat betekent dat iedere dag anders is, steeds nieuwe uitdagingen. Dat vraagt om een gezonde portie lef en daadkracht.


Maaike; designer bij Kr8werk
“Bij Kr8werk krijg ik de kans om te werken voor en met serieuze bedrijven. Elke dag is anders, de ene dag ben ik een nieuwe identiteit aan het vormgeven en de volgende dag zet ik samen met de de rest een nieuw concept op voor een online campagne. Door het kleine team en het gevarieerde werk moet ik mijzelf constant uitdagen om nieuwe dingen te leren. En dat maakt het werk bij Kr8werk nou net zo leuk!”Ben jij de designer die we zoeken?


Stuur dan vandaag nog je sollicitatie naar: ikwildieplek@kr8werk.nl
En weet je waar we echt blij van worden? Als je in je sollicitatie - op wat voor manier dan ook - laat zien waarom we jou moeten hebben. Verras ons met je creativiteit. Wil je meer informatie? Bel dan eens met Ronald of Jurjen, ze vertellen je graag nog zoveel meer over waarom je bij Kr8werk moet komen werken :-)
Kennis maken? Bel ons: 058 - 700 97 29                    

︎     ︎    ︎