Cases       Over        Team        Contact


Campagne

Aangepast sporten


Klant - Sport Fryslân
Project - Publiekscampagne
Opgeleverd - Campagne concept & design
We werden gebeld door onze vrienden van De Staat van Creatie met de vraag of we wilden meewerken aan een campagne voor Sport Fryslân. Uiteraard. Doel van de campagne is om mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap te stimuleren om meer te gaan sporten.


Hoe stimuleer je Friese lichamelijk en verstandelijk gehandicapten om meer te gaan sporten?


Laat je niet beperken. Dat is de kernboodschap van de campagne. Een multimediale campagne waarbij radio, video, print, internet en social media zijn ingezet. 
De campagne is gelanceerd net voor de Paralympische Spelen in Rio. Deelnemers Liesette Bruinsma, Rixt van der Horst, Alyda Norbruis en Olivier van de Voort hebben we in kunnen zetten als boegbeelden voor de campagne. Daarnaast werd er een mix gezocht van sporters uit de breedtesport om de drempel voor andere gehandicapten laag te houden. Herkenbaarheid speelt een belangrijke rol.

“Ik laat me niet beperken”

Wij hielpen bij de ontwikkeling van het concept, de vormgeving en de commercials. Een prachtig project waarbij de krachten van meerdere kleine bureaus optimaal werden benutStrategie


Concept Ontwikkeling
Communicatie StrategieResultaten

420% meer bezoekers
Design


Art Direction


210.000 Personen werden bereikt via Facebook


19 gehandicapte sporters deden meeHeb jij ook een project waar wij onze tanden in kunnen zetten? Of wil je meer weten over deze case? Mail of bel met Ronald ︎

Kennis maken? Bel ons: 058 - 700 97 29                    

︎     ︎    ︎